Elite Park & Have ApS Autoriseret STIHL forhandler
Enums.CMSContentType.AboutUsImage

Vi er autoriseret STIHL / VIKING forhandler, hvilket blandt andet betyder at vi deltager i specielle kurser for altid at holde os opdateret med indmaden i vores maskiner. Derfor kan vi rådgive vores kunder optimalt omkring de bedste maskiner til netop deres have, park og øvrige grønne områder. De fleste ved at STIHL står for god kvalitet og optimal holdbarhed, men lidt færre ved at deres østrigske søsterselskab VIKING leverer topkvalitet indenfor maskiner til haveplejen.

Vi er stolte af at kunne kalde os Stihl & Viking forhandler.

Vi er VIKING Premium forhandler, og det er vi, fordi vi ved, vi kan stå inde for kvaliteten i Viking´s maskiner, - og vi ved, de kan dække stort set alle ønsker og behov når vi kigger på plæneklipning/-pleje, kompostkværne samt havefræsere.

STIHL / VIKING tilbyder kundetilfredshedsgaranti, som betyder at du kan levere dit produkt tilbage til os indenfor en uge, såfremt det ikke lever op til dine forventninger. Garantien omfatter alle produkter med en købspris på op til kr. 5.000,- ekskl moms. (gælder ikke for momsregistrerede virksomheder/kunder).

Endvidere går du altid hjem med en færdigmonteret og prøvestartet maskine fra os.

Vi glæder os til at servicere dig i mange år fremover.

Se også på www.eliteparkhave.dk

Du finder os her

  • Tomsagervej 14
    8230 Åbyhøj MIDTJYLLAND
    DK
    Tel: 86106301
Kontakt os